Welke afmetingen mogen het logo en de foto’s binnen QR 2.0 hebben?

Als het gaat om afbeeldingen binnen QR 2.0 in Booq POS, zijn er geen specifieke afmetingen vereist. Het enige wat je in gedachten moet houden, is de bestandsgrootte van de afbeeldingen.

Voor de artikelgroep- en productfoto’s geldt een maximum van 4 MB, terwijl het logo niet groter mag zijn dan 1 MB. Zorg er dus voor dat de afbeeldingen die je uploadt binnen deze bestandsgroottes vallen om te voorkomen dat ze niet worden geüpload.

Het is altijd een goed idee om afbeeldingen te optimaliseren voordat je ze uploadt om de bestandsgrootte te verkleinen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de afbeelding. Dit zorgt voor een snellere laadtijd en een betere gebruikerservaring voor je klanten.