Wat kan ik doen als het BKM-scherm niet goed functioneert en het drukpunt niet werkt?

Als het BKM-scherm niet goed functioneert en het drukpunt niet werkt, kan het helpen om de spanning of stroom van het scherm af te halen. In de meeste gevallen lost dit het probleem op, in ongeveer 9 van de 10 gevallen. Hieronder vind je de stappen om dit te doen:

1. Zorg ervoor dat de stroom naar het scherm is uitgeschakeld.
  2. Verwijder de kabels die het scherm verbinden met de stroombron en de computer.
  3. Wacht minstens 30 seconden.
  4. Sluit de kabels weer aan op het scherm en de stroombron.
  5. Schakel de stroom weer in.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met ons voor verdere assistentie.