Waar kan ik de social media (Linkedin, Twitter, Facebook, Youtube, Pinterest, Instagram) ingeven?

Dit kan ingesteld worden via het CMS van de webshop: Website-beheer > Paginabeheer > Home-pagina openen.

1. Klikken op het kleine slotje rechts in de hoek, zodat deze “openstaat”.

2. Drukken op “+” om een nieuwe knop toe te voegen.

3. Drukken op het woord “nieuwe knop” en vermeld hier bijv. Facebook als tekst.

Bij “Pagina” de keuze maken “Anders, namelijk …” en hier de url van de Facebook-pagina invullen. Door op het “x” rechtsboven te klikken sluit je dit schermpje en is de Facebook-link toegevoegd.

Afbeelding webshop uitleg