Waar kan ik de openingstijden aanpassen en kan ik ook uitzonderingen hierop aangeven?

De openingstijden dienen op twee plaatsen te worden ingesteld in het CMS van de webshop:
1. Via Beheer > configuratie > website-instellingen > gegevens > tabblad “openingstijden”
2. Via Beheer > configuratie > website-instellingen > locaties > locatie openen > tabblad “openingstijden”

Het instellen van de uitzondering gaat via dezelfde stappen als hier boven beschreven, maar dan via het tabblad “uitzonderingen op de openingstijden”:
1. Via Beheer > configuratie > website-instellingen > gegevens > tabblad “uitzonderingen op openingstijden” > uitzonderingen toevoegen
2. Via Beheer > configuratie > website-instellingen > locaties > locatie openen > tabblad “uitzonderingen op openingstijden” > uitzonderingen toevoegen