Server herstarten?

Voor meerdere problemen kan een herstart van de server een oplossing zijn. Om de server te herstarten moet je eerst kijken welke type server je hebt. We hebben namelijk 2 apparaten die wij gebruiken als kassa server Compact PC: Grijze kastje ongeveer zo groot als een woordenboek met voorop een zilver knopje en blauw lampje indien deze aan staat. Bij de compact PC kun je aan de voorkant op het zilveren knopje drukken. Dit is de aan- en uit knop. Door deze in te drukken zal de server zich gaan afsluiten en zullen alle lampjes uit gaan. Wacht nu 5 seconden als alle lampjes uit zijn en start de server opnieuw op door nogmaals op het knopje te drukken. Na enkele minuten kun je weer via de booq app inloggen op de kassa. P1: Zwart kastje met tekst op beide zijkanten “booq miniserver” en een blauw lampje aan de voorkant indien deze aan staat. Bij de P1 server kun je het kleine zwarte stekkertje uittrekken dit is de voeding en als je deze uit trekt gaat het blauwe lampje uit aan de voorkant van de server. Wacht nu 5 seconden en steek de stekker terug in. Na enkele minuten kun je weer via de booq app inloggen.

Server herstarten?