Print de printer geen bonnen meer?

Als het stroom lampje op de printer brand maar er geen bonnen uit de printer komen heeft de printer geen verbinding met het netwerk. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar onderstaande kun je zelf controleren. Ga alle kabels na en controleer of deze goed insteken. Zet de printer eens uit en weer aan en controleer of deze het nu doet. Als de rol in de printer bijna op is kun je kijken of de printer het met een nieuwe rol wel weer doet. Geef de printer een reset om te kijken wat de printer nu doet.

Print de printer geen bonnen meer?