Mijn Pax-terminal laadt niet volledig op en blijft steken op 80%. Wat kan ik doen?

Als je Pax-terminal niet volledig oplaadt en vast blijft zitten op 80%, kun je proberen de terminals in te stellen op de mobiele modus in plaats van de automatische adoptiemodus. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Ga naar het menu ‘Setting’ op je Pax-terminal.
  2. Klik op ‘Battery’.
  3. Klik vervolgens op ‘More Setting’.
  4. Klik op ‘Power Supply Work Mode’.
  5. Selecteer ‘Mobile Mode’.

Houd er rekening mee dat je het master-wachtwoord nodig hebt om toegang te krijgen tot dit menu. Dit wachtwoord mag NOOIT aan klanten worden gegeven. Voer deze wijzigingen altijd zelf uit.

Door de modus te wijzigen in mobiel, kun je de Pax-terminal mogelijk volledig opladen en voorkom je dat deze vastloopt op 80%. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Pax voor verdere assistentie.