Er is een update beschikbaar?

Als “een update beschikbaar” op de kassa gemeld wordt dan kun je deze vanuit de cloud starten. Doe dit buiten de openingstijden, want het updaten duurt ongeveer 15 minuten. Ga naar www.booqcloud.com en log in met jouw inloggegevens. Open het tabblad ”Algemeen Beheer” Druk vervolgens op ”Algemeen”. Druk op ”updaten” bij Updatestatus. Als de update is uitgevoerd zal de booq app automatisch ook vragen om de update te installeren. Deze kun je dan accepteren en uit laten voeren.