Lost connection to the POS system?

Deze melding geeft de booq app als hij de verbinding verliest met de server. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Meestal is het probleem opgelost door opnieuw in te loggen op de app. Mocht dit nu vaker gebeuren dan kun je zelf nog een aantal punten controleren. Als de app blijft werken op een plek maar hij weg valt als je ergens anders heen loopt is het wifi bereik niet groot genoeg. Neem hiervoor contact op met jouw netwerk/systeem beheerder. Zorg dat je een stabiele netwerk verbinding hebt zodat de app kan blijven communiceren met de server. Ook dit kun je met de netwerk/systeem beheerder controleren. Kassa server herstarten door deze uit en aan te zetten.

Lost connection to the POS system?