Geen POS licentie beschikbaar, login niet mogelijk?

De booq app gebruikt een licentie om te kunnen werken die vanuit de server beschikbaar wordt gesteld. Dit betekent dat je evenveel apparaten tegelijk kan gebruiken als licenties die actief staan. Welke apparaten dit zijn maakt niet uit. Als je nu op een extra apparaat wilt inloggen maar jouw licenties zijn allemaal in gebruik dan krijg je bovenstaande melding. Hiervoor kun je dus eerst op een ander apparaat uitloggen of een extra licentie aanschaffen via onze verkoopafdeling.

Geen POS licentie beschikbaar, login niet mogelijk?