Hoe voeg ik keuzeschermen toe aan mijn artikel?

Als men nieuwe artikelen heeft toegevoegd kan men bij scherm indeling deze toevoegen, als er in dit scherm bij omzetgroep een cijfer is ingevuld staat het zo ingesteld dat men hier niets hoeft te doen (a), als er een 0 staat dient men het artikel nog in het juiste venster te zetten (b)

A.

1. Druk op de 3 streepjes rechts boven
  2. Druk op Programmatie
  3. Druk op scherm indeling (omzetgroep is ingevuld)
  4. Druk op ESC
  5. Druk op de 3 streepjes rechts boven
  6. Druk op Programmatie
  7. Druk op Update schermen

B.

1. Druk op de 3 streepjes rechts boven
  2. Druk op Programmatie
  3. Druk op scherm indeling (omzetgroep is 0)
  4. Ga naar de groep waar men iets wilt bijzetten
  5. Ga naar de kolom PLU/k.venster nr. 1
  6. Hier zal al een nummer zijn ingevuld
  7. Druk op enter in deze regel totdat er een 0 verschijnt vul hier het nummer van het nieuwe artikel in.
  8. Druk op ESC