Handeling niet gelukt controleer uw verbinding/netwerk?

Bij deze melding geeft de booq app aan dat deze niet kan verbinden met de kassa server. Controleer via de volgende stappen of het probleem hiermee verholpen kan worden. Zorg dat je apparaat met het netwerk verbonden is en of deze toegang heeft tot internet. Controleer of het apparaat verbonden is met hetzelfde netwerk als de server. Kijk bij de instellingen van de booq app of het juiste IP adres is ingevuld bij servernaam/ip adres. Als bovenstaande in orde is en geen enkel apparaat kan inloggen op de kassa kun je ook nogmaals de server herstarten.

Handeling niet gelukt controleer uw verbinding/netwerk?