Hoe stel je in als bij een van je medewerkers het ID bijna verloopt?

Juist om dit te kunnen doen werkt booq inderdaad met reminders. Hoe je reminders instelt vind je in de personeelsplanner kennisbank.
Als het geen verplichte reminder is die je in je planning wenst, dan werk je met labels als je het zelf goed omschrijft.
Er zijn in booq twee automatische reminders en de rest vul je handmatig in via dit scherm deze hebben invloed op de verloning en de andere labels niet. Dat is de reden waarom deze niet automatisch ingegeven worden.