Hoe pas ik de datum & tijd aan?

Om de datum en tijd te wijzigen, volg je de onderstaande stappen:

1. Druk op de drie streepjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Kies de optie “Programmatie” uit het menu.
  3. Scroll naar beneden totdat je de optie “Tijd” bereikt en druk op de toets om deze te selecteren.
  4. Voer de juiste tijd in, bijvoorbeeld 10:15, en bevestig deze invoer.
  5. Druk op de “ESC” -toets om terug te keren naar het vorige menu.
  6. Druk opnieuw op de drie streepjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
  7. Selecteer opnieuw de optie “Programmatie” uit het menu.
  8. Scroll naar beneden totdat je de optie “Datum” bereikt en druk op de toets om deze te selecteren.
  9. Voer de juiste datum in, bijvoorbeeld 10 mei 2023 (10.05.23), en bevestig deze invoer.
  10. Druk op de “ESC” -toets om terug te keren naar het vorige menu.