Hoe maak ik een tafelplattegrond aan?

1. Ga naar “Algemeen Beheer” en selecteer “Tafelplattegrond.”
  2. Klik rechtsboven op het pictogram om een nieuwe tafelplattegrond toe te voegen.
  3. Geef de plattegrond een beschrijvende naam, zoals “Restaurant,” en selecteer de gewenste standplaats of wijk voor deze plattegrond.
  4. Kies welke apparaten de plattegrond moeten weergeven in de Booq-app.
  5. Upload een aangepaste achtergrond door een JPG, BMP of PNG-bestand te gebruiken met een maximale afmeting van 1024×1024 pixels.
  6. Klik ten slotte rechtsonder op “Opslaan en plattegrond maken.”

Nu kun je op de plattegrond klikken om de tafels op de gewenste locaties te plaatsen.