Hoe kan ik het geven van fooi toevoegen?

Booq Backoffice kassa:
Er dient een artikel aangemaakt te worden in de booq kassa met artikelgroep en aparte omzetgroep, 0% btw, prijs € 0,-.
Niet vergeten deze toe te voegen aan de menukaart.
Deze aanpassing dient verzonden te worden naar de kassa via algemeen beheer > algemeen > verzenden. En in het CMS opgehaald te worden via kassa-synchronisatie.

In het CMS van de booq bestelsite:
De fooi-categorie dient op “niet tonen” gezet te worden via webshop > product informatie > categorie openen > vinkje “niet tonen” aanzetten + opslaan.
Daarna via beheer > geavanceerd > check-out configuratie > tabblad instellingen > fooi-artikel koppelen en de fooisoort aangeven + opslaan.