Hoe kan ik gegevens uit Compad exporteren naar Excel?

Ga naar debiteuren – debiteuren onderhouden en selecteer een klant. Klik nu op het printericoontje. Je komt nu in de rapport lay-out manager, daar kunt je het soort rapport selecteren dat je wilt hebben. Bij uitvoer kun je aangeven welk bestandsformaat je wilt: XLS is een excel bestand. TEKST, is een tekst bestand. (wel even opletten bij het openen in Excel dat je komma gescheiden aan hebt staan).