Hoe kan ik een artikeluitdraai maken?

Log in op de booq backoffice. Druk aan de linker zijde op de knop ”Financiën”. Selecteer nu ”Overzicht Diensten” Nu komt er een overzicht in beeld. In de agenda dient het tijdvak geselecteerd te worden van – tot je het overzicht wilt zien. Vervolgens zie je boven het blauwe schema ”Overzichten” staan daar klik je nu op en selecteer je ”Rapportage op Artikelniveau”. Nu is het complete rapport zichtbaar van alle artikelen die verkocht zijn in het aangegeven tijdsbestek.