Hoe kan ik een andere administratie selecteren in Exact Online en deze koppelen met Combidesk?

Volg deze stappen om een andere administratie in Exact Online te selecteren en deze vervolgens te koppelen met Combidesk:

1. Toegang tot Exact Online Instellingen:
    • Log in op Exact Online.
    • Klik rechtsboven op je gebruikersnaam.
  2. Navigeer naar Mijn Exact:
    • Kies in het dropdown-menu voor ‘Mijn Exact’.
  3. Open het Beveiligingscentrum:
    • Klik op ‘Beveiligingscentrum’, vaak te vinden onder instellingen of accountgerelateerde opties.
  4. Beheer App-machtigingen:
    • Zoek naar de sectie ‘Machtiging voor mijn apps’.
    • Klik op ‘Booq’ (of de naam van de app waarmee je wilt werken).
  5. Voeg Administraties Toe:
    • Kies de optie ‘Administraties toevoegen’.
    • Selecteer de gewenste administratie die je wilt koppelen.
  6. Koppelen met Combidesk:
    • Ga naar Combidesk.
    • Volg de procedure om de nieuw geselecteerde administratie te koppelen. Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke interface en opties van Combidesk.
  7. Richt je Systeem opnieuw in:
    • Na het koppelen van de nieuwe administratie, moet je mogelijk bepaalde instellingen of voorkeuren opnieuw configureren in Combidesk om ervoor te zorgen dat alles correct werkt.