Hoe kan ik controleren welke werkgeversopslag er momenteel wordt berekend in het systeem?

Als je wilt weten welke werkgeversopslag er wordt berekend, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar het ‘Management’ menu in het systeem.
  2. Klik op ‘Forecast’.
  3. Druk op het instellingen-icoontje (het tandwiel-icoontje).
  4. Hier kun je de instellingen bekijken en controleren welke werkgeversopslag er wordt berekend.

Door deze stappen te volgen kun je zien welke werkgeversopslag er momenteel wordt berekend in het systeem.