Hoe kan een klant het saldo controleren van zijn/haar cadeaukaart en waar kan dit worden gedaan?

Om het saldo van een cadeaukaart te bekijken, kan de klant naar Bonvito gaan en op ‘Registreer kaart’ klikken. Vervolgens kan hij een account aanmaken en de kaart registreren om het saldo te bekijken. Hieronder vind je de stappen:

1. Ga naar de website van Bonvito en klik op ‘Registreer kaart’.
  2. Vul het kaartnummer en de activeringscode in die op de cadeaukaart staan.
  3. Maak een account aan door je e-mailadres en een wachtwoord op te geven.
  4. Bevestig je account door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
  5. Log in op je Bonvito-account en bekijk het saldo van je cadeaukaart.

Door de cadeaukaart te registreren op Bonvito, wordt deze gepersonaliseerd en kan de klant het saldo van de kaart altijd gemakkelijk inzien.