Branden er geen lampjes meer op de printer?

Als er helemaal geen lampjes meer op de printer branden betekent dit waarschijnlijk dat de printer geen stroom meer heeft. Hiervoor kun je zelf onderstaande controleren. Controleer of de stekker van de printer juist is ingestoken en bij het blokje in het midden van de kabel ook. Probeer de printer nog eens uit en aan te zetten met de aan- en uit knop op de printer. Gebruik als dit mogelijk is, een voeding van de andere printer als je deze hebt. Als de printer het nu doet is de voeding van de printer waarschijnlijk defect. Als de printer met de voeding van een andere printer nog niet werkt is de printer waarschijnlijk defect.

Branden er geen lampjes meer op de printer?