Hoe voeg ik een bediende toe?

Om een bediende toe te voegen of te wijzigen, volg je de onderstaande stappen:

1. Druk op de drie streepjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Kies de optie “Programmatie” uit het menu.
  3. Selecteer de optie “Bedienden”.
  4. Als je de naam van een bestaande bediende wilt wijzigen, zoek dan de naam van de bediende in de lijst en druk erop. Verander de naam naar de nieuwe naam en bevestig de wijziging.
  5. Als je een nieuwe bediende wilt toevoegen, druk dan op
  6. Voer het nummer van de bediende in en programmeer de regel met de naam van de bediende.
  7. Stel de operatorgroep in voor de bediende. Gebruik bijvoorbeeld 1 voor een manager en 2 voor een bediende.
  8. Het personeelnummer is niet noodzakelijk als je niet met werktijden werkt. Je kunt dit veld leeg laten.
  9. Het zoeknummer kan worden ingesteld op 0, tenzij je specifieke zoeknummers wilt toewijzen aan bedienden.
  10. Stel een touchcode in voor de sleutel. Dit kan worden gebruikt om de sleutel op het slot te zetten. Volg de instructies op het scherm om de touchcode in te voeren.
  11. Druk op de “ESC” -toets om terug te keren naar het vorige menu.