Bediende toevoegen en wijzigen

1. Open het menu door te klikken op de drie streepjes in de rechterbovenhoek.
  2. Ga naar de programmasectie.
  3. Kies de optie “Bedienden”.
  4. Om de naam van een bediende te wijzigen, selecteer de naam en vervang deze door de nieuwe naam.
  5. Als je een nieuwe bediende wilt toevoegen, klik dan op de knop met het scherm en het plusje.
  6. Voer het bediendenummer in en programmeer de regel met de naam, operatorgroep (1= manager, 2= bediende).
  7. Het personeelsnummer is niet verplicht als je niet met werktijden werkt.
  8. Het zoeknummer kan worden ingesteld op 0.
  9. Voer de touchcode in voor de sleutel als je de sleutel op slot wilt zetten.
  10. Druk op ESC om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het vorige scherm.